Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Απογοητευτική η εικόνα της δημοτικής παράταξης «Παιανία Γή»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5-10-2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η γενική συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Παιανία Γή».
Η πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση υπήρξε απογοητευτική, αφού τόσο οι δημότες του Δήμου, όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, γύρισαν την πλάτη στην δημοτική παράταξη Παιανία Γή, και προτίμησαν να αξιοποιήσουν δημιουργικότερα το πρωινό της Κυριακής.
Είναι απογοητευτικό για την δημοτική παράταξη που στις εκλογές του Μαΐου 2014, συγκέντρωσε 1.300 ψήφους και αναδείχθηκε 4η δύναμη στον Δήμο, 6 μήνες μετά τις εκλογές να μην μπορεί να συγκινήσει ούτε καν τους υποψήφιους της, και στην πρώτη ανοικτή κινητοποίηση της να καταφέρνει να συγκεντρώσει περίπου 30 άτομα.
Σίγουρα μεγάλη ευθύνη για την εικόνα αυτή έχει ο επικεφαλής της και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Καποδίστριας, όπως φάνηκε και από τα σχόλια και τις συζητήσεις των παρευρισκομένων.
Η μικρή συμμετοχή και η διαφαινόμενη ελάχιστη κοινωνική δυναμική της παράταξης ανάγκασαν τους συμμετέχοντες να περιοριστούν μόνον στην συζήτηση για τον εσωτερικό κανονισμό της παράταξης, και να παραπέμψουν για το μέλλον τα υπόλοιπα θέματα όπως την εκλογή προεδρείου και την συγκρότηση ομάδων εργασίας.